stoere boomstamtafel
tafel in noten
Maatwerk interieur; interieurbouw Achterhoek

Handgemaakt van onderstel tot blad

De meubelmakers uit de Achterhoek

Creëer de ideale werkplek met een maatwerk bureau, of maak van uw keuken een woonkeuken met een ruime eettafel. U kiest zelf het blad en onderstel voor uw droomtafel en de specialisten van Meubelmakerij De Bovenste Plank maken uw meubel op maat.

kast op maat

Salontafels, eettafels, picknicktafels, tuintafels en meer

Een op maat gemaakt meubel past niet alleen perfect in uw interieur, maar ook bij uw smaak. Daarom kiest u bij ons uit een brede selectie houtsoorten en materialen. Elke hoogte en afmeting is mogelijk. Omdat uw tafel jarenlang mooi moet blijven, krijgt het meubel een afwerking met twee-componentenlak. Het meubel is daarmee stoot- en krasvast, krijgt geen kringen en is makkelijk schoon te maken.

maatwerk wandmeubel
maatwerk tafels

Boomstamtafels

Onze boomstamtafels zijn verkrijgbaar in twee houtsoorten: Suar Wood en robuust eiken. Suar kenmerkt zich door zijn prachtige kleurschakeringen en grillige vlamtekeningen. De Suar-tafels zijn gemaakt uit één plank, waardoor dit nog mooier tot uiting komt. De robuuste eiken tafels zijn gemaakt van rustiek Europees eikenhout. Rustiek houdt in dat het hout noesten en kleine scheurtjes kan bevatten. Ook in dit hout zit altijd een levendige vlamtekening.