maatwerk kasten; maatwerk wandmeubel
tafel op maat
kast op maat; wandmeubel op maat

Kasten vol ideeën

Dat zijn de maatwerk kasten van De Bovenste Plank

Koopt een kast in een meubelwinkel? Dan zitten er vaak tientallen gaatjes in de zijkanten. Daarmee kunt u planken verstellen of kledingroedes bevestigen. Echt mooi is het niet. En hoe groot is nou de kans dat die kast precies in die nis past waar u het wilt? Wat als u nu van tevoren kunt bepalen waar deuren, planken, lades en andere onderdelen komen te zitten? Dan krijgt u dus een op maat gemaakte kast van Meubelmakerij De Bovenste Plank.

kast op maat

Boekenkasten, garderobekasten, roomdividers en meer

In een mensenleven verzamelen we heel wat spullen. Sommige dingen mogen gezien worden, andere ruimen we liever uit het zicht op. Dan is een maatwerk kast ideaal: u heeft voldoende ruimte voor uw pronkstukken en genoeg deurtjes om iets achter te verstoppen. Een kast onder de trap, planken tot aan een plafond of opbergruimte boven de deur: Meubelmakerij De Bovenste Plank uit Vorden denkt graag met u mee over het perfecte wandmeubel.

maatwerk wandmeubel
maatwerk kasten; maatwerk wandmeubel

Voor alles een plekje

Planken, lades, kledingroedes, schoenenvakken of wijnrekken: u kiest zelf de indeling van uw kast. En of u die indeling nu liever achter een schuifdeur of openslaande deur verstopt, kiest u ook zelf. Zo stelt u zelf eenvoudig uw ideale kledingkast, boekenkast, voorraadkast of vitrinekast samen.